ВПЕРШЕСЛУХАННЯ на Країні ФМ!

Найкращі україномовні співи живуть саме тут!

Країна ФМ запустила формат ЩОДЕННИХ прем’єр нових пісень в проекті  ВПЕРШЕСЛУХАННЯ​​!​

Щодня в ефірі – презентації нової україномовної музики: коментарі самих виконавців,  історія виникнення пісні, про що вона і для кого і так далі.

Ведучий – Захар Клименко.

Важлива інформація для артистів, музикантів та їх менеджменту, для артистів як відомих, так і зовсім нових, які бажають презентувати свої нові пісні в нашому ефірі:

Ми робимо все по-дорослому, з коментарями самих виконавців, з історією виникнення пісні, а не просто сказали хто співає і поставили трек. Тому чекfаємо від вас повну інформацію.

Умови 

– Зазделегідь ( хоча б за тиждень ) показати нам пісню.

– Якщо колектив відносно новий чи маловідомий, разом з піснею надіслати повну інформацію про гурт / виконавця, автора, правовласника матеріалу, лінки на кліпи якщо є, фото, cover ( картинку ) під сингл. Короче кажучи – нормальний дорослий прес-реліз

– Прийти в студію (чи записати на своїй ) підводки під пісню, дати аудіо відповіді на наші питання по колективу, по синглу. 

– Визначаємо дату прем’єри і даємо слухачам можливість вас почути і далі граємо ваші пісні в ефірі.

Одразу (для молодих виконавців) даємо відповідь на дивне запитання : “А це платна послуга?”

Ні! Ніяких грошей. Хороша пісня , для широкої аудиторії – і прем’єра в ефірі. Пісня погана чи слабка, не сучасна чи аматорська , чи для дуже вузької аудиторії з якоїсь субкультури – прем’єри в ефірі немає!:))

Всі матеріали та заявки на прем’єри надсилати  на імейл музичного редактора Країни ФМ Макса Мішурського : mishurskiy@radiocorp.com.ua

Дякуємо щиро! Слава Україні!