Руслана підтримала міжнародну акцію школярів #FridaysForFuturе 

Руслана закликала до порятунку планети та переходу на відновлювану енергію. Місія “Go 100% Renewable”

Руслана підтримала міжнародну акцію школярів #FridaysForFuturе 

Молодь більш ніж у 100 країнах світу вийшла сьогодні на демонстрацію за наше майбутнє.  Вони глибоко переконані, що кліматичні зміни знищують Землю, а разом з тим ставлять під загрозу їх майбутнє.

Руслана, як Амбасадор відновлюваної енергії у світі,  та Стефан Гзаенгер, генеральний секретар Світової вітроенергетичної асоціації, член виконавчого комітету платформи Global 100% RE, виступили зі спільною заявою на підтримку руху за спасіння планети та оголосили про старт місії “Go 100% Renewable” та тематичний день на підтримку відновлюваної енергії, що відбудеться на початку літа.

Зокрема, у зверненні йдеться про наступне:

У той час, як протягом останніх десятиліть викопне паливо було головною рушійною силою людського розвитку, сьогодні ми знаємо, що його використання є найбільшим ризиком для майбутнього людства, зокрема, для молодого покоління.

Проте сьогодні у нас є унікальна можливість перейти на стиль життя, який більше не базується на небезпечних викопних джерелах палива чи атомній енергетиці, а в основі якого – невичерпна відновлювана енергія.

Молодь, яка вийшла сьогодні на страйк, усвідомлює, що ми на порозі появи нової культури, в основі якої відновлювана енергія. І їх протест обумовлений необхідністю пришвидшення цього переходу на цю нову культуру.

Вони знають, що майбутнє на відновлюваній енергії можливе, але цей перехід стримується старою енергетичною системою, яка більше переймається своїми доходами, аніж майбутнім наших дітей.

Ми висловлюємо свою підтримку  та глибоку повагу всім організаторам та учасникам руху #FridaysForFuturе та закликаємо всі покоління об’єднатися і зробити все можливе, щоби якнайшвидше досягти 100% відновлюваної енергії у всьому світі.

Перехід суспільства на 100% відновлюваних джерел енергії – це не лише питання збереження планети. Це також питання індивідуальної незалежності та гідності кожної людини.

Для того, щоби об’єднати мільйони тих людей, які прагнуть працювати разом з нами над майбутнім на чистій енергії, ми на початку літа організуємо спеціальний тематичний день. Ми запросимо кліматичних активістів, представників зі спільноти прихильників відновлюваної енергії, митців, громадських активістів і кожного, хто хоче стати частиною руху #go100re та прямувати назустріч #renewablefuture.

Інформація та фото надані «Master Management»