Богатирські забави у Парку Київська Русь

Шоу-програма «Богатирські забави» у Парку Київська Русь

 «Парк Київська Русь» кличе дорослих та дітей цих вихідних, 17 та 18 березня, поринути в  епоху Київської Русі та відпочити в атмосфері Середньовіччя.

 «Парк Київська Русь» представляє собою унікальний проект відтворення Древнього Києва Х століття у його повному розмірі. Проект не має аналогів у всьому світі, а тому визнаний світовою спільнотою як одна з ключових історичних локацій. 

17 і 18 березня з 13:30 і до вечора буде проходити театралізовано-пізнавальна програма, присвячена добі богатирів. Гості побачать, які обладунки захищали княжу дружину тисячу років тому, більш того – їх можна буде навіть приміряти в костюмерній і самому відчути, як це – вдягти на себе десятки кілограмів заліза.

Дізнатися більше про те, як жили наші предки, можна, відвідавши музеї історичного костюму і дерев’яного зодчества, оглянувши експозиції облогової техніки, кораблебудування і середньовічного катування.

Розважитися і відчути себе жителем середньовічного Києва можна буде на таких локаціях: кінному ристалищі для верхових прогулянок, середньовічному тирі, княжому монетному дворі для карбування монет і канатному спуску «Політайло», де можна пролетіти над Лісовим озером.

Древній Київ у «Парку Київська Русь» розташований недалеко від Києва – в 45 хвилинах їзди – у селі Копачів, Обухівський район, Київська область. Детальна інформація на сайті parkkyivrus.com