ВПЕРШЕБАЧЕННЯ! Дивись вже зараз!

Ви ще дивитесь на Новий Рік “галубой аганьок”? Або навпаки, не знаєте що дивитись через їхню кількість на ТВ? Країна ФМ пропонує вам чудову альтернативу!

100% україномовне ВПЕРШЕБАЧЕННЯ!

Молоді, яскраві, актуальні артисти української сцени в ексклюзивному новорічному відео-концерті від Країни ФМ, сервісу MEGOGO, компанії Zinteco, Студії LVSdesign та компанії RENAULT.

Ви вже добре знаєте ці пісні, а тепер ще й побачите тих, хто їх співає!

Країна ФМ – 100% українською, нині є справжньою домівкою всієї україномовної музики у всіх її жанрах!

За рік нашого існування ми відіграли в ефірі майже 450 000 хвилин україномовних пісень.

За рік з’явилося дуже багато україномовних пісень та музикантів, за якими справжнє майбутнє української сцени.

Багато пісень, що лунають в нашому ефірі, люди знають та підспівують. Але далеко не всі знають як виглядають музиканти, або на частину пісень не випущено відео кліпів.

Тому у нас і з’явилась ідея проведення ВПЕРШЕБАЧЕННЯ, аби слухач мав змогу побачити як вже улюблених так і зовсім нових найперспективніших артистів в різних жанрах актуальної української україномовної музики!

ВПЕРШЕБАЧЕННЯ  – це ЕКСКЛЮЗИВНИЙ новорічний живий відео-концерт, який познайомить глядацьку аудиторію з тими, хто зробив справжній прорив в українському музичному просторі, а також із тими, хто має шалені перспективи піднятися на найвищі музичні щаблі в році 2018-му!

Серед учасників концерту ті кого, ви не побачите на традиційних тв-каналах в “нафталінових” блакитних вогниках: ADAM, Фіолет, Sonya Kay, Jazzocraft & Валерій Харчишин, Big Boss, , IVAN NAVI & Anesty &Ruzhinsky, GONTA, Біла Вежа, , LUMIERRE, PATSYKI Z FRANEKA, Mari Cheba, Cloudless, Женя і Катя, Навколо Кола,  Аліна Палій, BRO , Софія Куценко, AIO.  Хедлайнер  шоу: гурт АНТИТІЛА!

Гості: Олександр Положинський (Тартак), Влад Яма, Тарас Тополя, Андрій Kishe, Сергій Танцчинець (Без Обмежень) та багато інших.

Тож протягом всіх різдвяних свят дивіться ВПЕРШЕБАЧЕННЯ  на офіційному youtube-каналі Країни ФМ: 

Генеральний автомобільний партнер ВПЕРШЕБАЧЕННЯ- RENAULT!

Renault – підтримує сучасну українську музику!

Зустрічай Новий Рік з КРАЇНОЮ ФМ! 100% українською!